Skönhetslyx

Unna dig lyx i vardagen - Det förtjänar du


BOKA TID ONLINE HÄR

Rejuvi Tattoo Remover

Kanske har du som många andra önskat göra ögonbryn med 3D-effekt men har en ifylld gammal tatuering som blivit missfärgad eller som du är missnöjd med.

Rejuvi tatuering borttagning tenderar att lämna mindre ärrbildning än laserborttagning av permanent make up eller tatuering.

Tattoo remover är en metod man använder för att helt ta bort pigmentet ur huden. Man tatuerar det aktuella området med en speciell removerpasta som går ner i huden och lyfter upp pigmentet. Den efterlämnar ingen ärrbildning och är skonsammast för huden eftersom färgen omedelbart börjar åka upp till ytan – ingenting åker runt i kroppen.

Denna metod är därför ej cancerframkallande som med laserborttagning. Laserborttagning kan vara väldigt smärtsamt dessutom men vid denna metod läggs en bedövning så du slipper smärta och obehag.

En ekonomisk och tidsbesparande fördel är att en enda rejuvibehandling motsvarar 2-3 laserbehandlingar samt att man tar bort alla färger med rejuvi vilket är svårt att få bort med laser. Därför sparar du både tid, pengar och du får ett snyggare slutresultat. Det blir en gul-grön-vit tjock skorpa som ligger kvar i 7-10 dagar, 10-16 dagar vid kroppstatueringar.

När skorpan har släppt kan området vara rött ev sårigt. Det kan ta 2-6 månader innan huden är helt återställd efter tattoo remover. Denna behandling är bäst om det absolut inte finns några andra sätt att få bukt med tatueringen.

Det är inte säkert att man får bort all färg på en behandling. Det beror på hur mycket och hur djupt färgen sitter. Och vilken typ av färgämnen som använts. Sitter färgen för djupt går den inte att ta bort helt, eftersom det då finns risk för att det bildas ärrvävnad.

Boka in en tid så hjälper vi dig.

Första behandling på ett helt område

Mindre tatueringar max 5x5cm

(hela ögonbryn,läppkontur eller hela läppar)

Pris 2.500kr/beh/område.

Större tatueringar

från 3500kr

Kommande behandlingar

Pris 1.500kr/behandling/område.

20 år gammal tatuering, placering bröst.

Här har endast 1 behandling utförts

och man ser tydligt hur tatueringen blekts ut

ordentligt och vissa områden är borta. 

BOKA TID ONLINE HÄR

0